سنت جشن تولد یک فرد با کیک تولد و شمع روشن بر روی آن در آلمان و از قرن هیجدهم نشات گرفتهاست. این کیک از اواسط قرن نوزدهم بخشی جداییناپذیر از مراسم جشن تولد در کشورهای پروتستان را تشکیل میدادهاست و بتدریج این رسم در فرهنگ غرب نیز رایج شدهاست
برگرفته از ویکی پدیا
«« آرد سفید :: 2 لیوان »»
«« روغن :: 1 لیوان »»
«« شیر :: 1 لیوان »»
«« شکر :: 1 لیوان »»
«« تخم مرغ :: 3 عدد »»
«« بکینگ پودر :: 2 قاشق چایخوری »»
طرز تهیه کیک تولد
ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل و سرد شدن با خامه تزیین می کنیم.
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1